0708-757464

tommy@stbmaleri.se

Om Oss

Företaget & Historia

Vår personal på STB Måleri har i över 30år arbetat inom måleribranschen. Till en början av karriären var vi anställda för att senare starta en enskildfirma. För att senare år 2010 kunna starta STB Måleri, ett företag i aktiebolagsform som vill göra allt för att bli ditt förstahandsval inom måleri i Göteborg med omnejd!

 

Personal & Erfarenhet

På företaget är vi idag 3 anställda som har över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi vill genom en personlig kundkontakt skapa det bästa sättet för dig som kund att bli nöjd med vårt arbete. Vår starka sida ser vi som inte minst vår långa erfarenhet inom yrket, men även att vi som ett mindre lokalt företag kan ge dig en bättre, enklare och mer anpassad lösning, då vi ser varje kund som en viktig individ.

 

Kunder & Platser

Under tiden som vi bedrivit STB Måleri har vi alltid jobbat utåt mot alla typer av kunder och uppdrag inom vår bransch. Detta så som, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi ser inga jobb som för små eller för stora! En viktig del för oss är att vara en helhetslösning för alla kunder, stora som små. Vi gör allt från att tapetsera en fondvägg till att renovera en villa till sista penseldraget!

Vi arbetar i hela Göteborg med omnejd.

Kontakta oss idag för en anpassad lösning för dina behov.

Vi som jobbar här

Tommy Björkman

0708-757464

Fredrik Björkman

0700-539254

Jimmie Björkman

0735-099534

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.