0708-757464

tommy@stbmaleri.se

Tjänster

Målning

Vi utför nymålning och ommålning av fasader på din bostad. Här är det viktigt att du som kund tänker på att färgen på en yttervägg inte bara sitter där för att den skall vara snygg designmässigt. En ytterfärg skall klara av alla soerters väder och påfrestningar för att skydda materialet på din vägg. Här är vi specialister på vad som får din fasad att hålla längre, med rätt färg på rätt sätt!

Vi hjälper även dig som nyrenoverat eller bara vill ha ett billigt och snabbt alternativ till ett stort lyft designmässigt i din bostad. Att måla om inomhus är ett billigt och snabbt alternativ till en stor fräsch förändring. Många av våra kunder och även andra, ser en ommålning som det bästa alternativet till att få en fräschare vardag i hemmet.

Fasadmålning i centrala
Göteborg

Tapetsering

Tapetsering är inte alltid det lättaste att göra på egen hand, och inte alltid finns tiden till heller. Men med vår erfarenhet kan vi utföra tapetsering efter dina villkor på tapet, detta på ett snabbt och snyggt sätt. Vi har med allt som behövs inför en tapetsering och skyddar resterande delar av rummet, allt för att du ska kunna ta det lugnt och få ditt/dina rum tapetserade utan att behöva tänka på det.

Udda men snyggt tapetseringsjobb
åt privatkund i Göteborg

Helhetslösningar

Med bra kontakter har vi chansen att hjälpa dig med helhetslösningar i tillbyggnationer eller mindre nybbygnationer. Här finner vi en lösning till dig från start till mål. Är det så att du vill bygga ut så ring oss så löser vi både snickeri, elektriker och målning/tapetseringen. Vi har bra kontakter inom hantverksbranschen och kan därför garantera dig ett bra resultat till ett konkurrenskraftigt pris!

Övriga tjänster

Vi jobbar med målning på de flesta ytor tex.

  • Dörrmålning
  • Fönstermålning
  • Trapphusmålning
  • Sprutmålning
  • Dekorationsmålning
  • Takmålning
  • Våtrumsmålning

 

Detta är exempel på tjänster vi tar oss an. Behöver du hjälp med detta, eller något annat inom hantverk, så är vi på STB Måleri säkra på att vi kan hjälpa dig med dina behov!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med en personlig lösning!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.